Om mig

Lidt om mig og hvorfor egentlig Hansen Hundebad og Wellness!

Lidt om mig

Her i Hansen Hundebad og wellness arbejder jeg på hundens præmisser. Der skal være ro og fred. En god oplevelse for hunden er mit utimative hovedformål. Bange og utrygge hunde skal normalt blot have et par gange eller tre, så nyder de det i fulde drag.

Jeg vasker både med duft, neutral eller økologisk alt efter ejers ønske.

Mit navn er Mie Hansen. Jeg er 38 år og mor til tre skønne piger. Jeg er vokset op med dyr og har arbejdet med dyr i mange år. Jeg har været aktiv rytter det meste af mit liv og har haft hund i 22 år. Jeg har startet Hansens Hundebad op i Maj 2020. Min ide omkring et hundebad, startede med, at familien, mine døtre og jeg, købte en Schæfer. En hund der skulle være korthåret. Det var den imidlertid IKKE.

Hansens Hundebad startede i Maj 2020

Jeg fandt mig nødsaget til at finde en salon, der ind imellem kunne ordne ham, med bad, børstning, tørring osv. En ting var, at han var kronisk beskidt, men han fældede jo også noget så forfærdeligt.

Det var noget af et arbejde at finde en sådan salon. For det første, at de skulle tage så stor en hund, men de skulle også havde tid. Det skulle hurtig vise sig nærmest at være en umulighed her i Nordsjælland. Jeg fandt to saloner, der tog store hunde ind, men til gengæld havde de op til seks måneders ventetid.

Jeg blev tvunget til at sætte mig ind i badning, børstning og pelspleje. Og sikke et cirkus… Med blod, sved, tårer og MEGET ondt i ryggen, efter endt vask i egen brusekabine, måtte jeg erkende, at jeg herefter kunne starte den helt store hovedrengøring. Der var hår OVERALT. Vægge, loftet, ja, selv i stuen.

Efter cirka fem timers arbejde med vask, tørring og rengøring, var jeg fuldstændig færdig i kroppen.

Jeg funderede over, hvordan andre mennesker gjorde dette. For ingen kunne da gøre det halvt så kompliceret som jeg.

Jeg fandt efterfølgende ud af, at der fandtes enkelte bad selv- steder. Steder der var indrettet til præcis dette formål.

Det var fantastisk. Jeg kunne både bruge speciel shampoo, bruge andres håndklæder, føntørre ham, (endnu flere af fældehårene røg af). Der var specielle børster, så det var lettere for mig, bedre for hunden og resultatet blev bare SÅ meget bedre. Men… det allerbedste var, jeg ikke skulle gøre rent efter mig selv.

Jeg kom simpelthen hjem med en vasket, børstet, tør og ekstremt glad hund, der kunne hoppe direkte i sofaen.

Efter denne oplevelse var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg måtte give denne erfaring videre til andre. Ikke kun som vask-selv, men også hvor jeg kunne gøre det for folk. Gøre noget jeg elsker til mit levebrød. Tænk at bruge hele sin arbejdsdag sammen med en hund, samtidig med jeg gør noget, andre mennesker bliver glade for.

Jeg var slet ikke tvivl. Mit nye job var bestemt.

Derfor har jeg valgt at åbne Hansens Hundebad og Wellness, stedet hvor du kan komme og vaske, tørre og børste din hund selv, UDEN rengøring.

Men også stedet hvor har mulighed for at aflevere din hund til mig og efterfølgende hente den velduftende, ren og fin. En endnu større fordel må være, at du mindsker mængden af fældehår i huset markant.

(+45) 6082 8712
info@hansenshundebad.dk